ReVersive Dual Serum 4x10 ml
ReVersive Dual Serum 4x10 ml

Stara cena:
20000.00 RSD

Cena:
12500.00 RSD

BABOR istraživački tim razvio je efikasan anti age asortiman REVERSIVE sa inovativnim RE-YOUTH kompleksom. Ova ekskluzivna BABOR precizna formua sadrži savršeni sinergiju aktivnih sastojaka visokih performansi TELOVITIN, AGICAL, LUMICOL i EPOCYL. 

ReVersive DUAL Serum je ultra efikasni dvofazni derum za četvoronedeljnu intenzivnu negu. Početkom svake nedelje aktivirajte mikro emulziju koja bolje penetrira u kožu nego bilo koja BABOR formula do sada. Serum pruža trenutno vidljiv sjaj i nezamislivu glatkoću kože.

Aplikacija: Držite bočicu u uspravnom položaju i okrenute tamno dno u smeru kazaljke na satu kako bi ste aktivirali serum. Okrenite bočicu naglavačke i dobro promućkajte. Serum će postati svetlo roze i sada je spreman za upotrebu. Nanesite ujutru i uveče na lice vrat i dekolte. Nanesite na kožu i nežno utapkajte. Nakon toga nanesite odgovarajuću REVERSIVE kremu. Dobro promućkajte pre svake aplikacije.

Napomena: Ukoliko se faze odvoje, reaktivirajte mikroemulziju ponovnim mućkanjem. Sadržaj jedne bočice traje 7-10 dana i trebalo bi da se iskoristi u ovom periodu

Komada:
 


Vrati se na kategoriju: Zrela koža
 

Prijavi se

Vaša korpa

Artikala: 0

Iznos: 0 RSD

(pogledaj korpu)